Oprydningssession

En oprydningssession er til dig der:

  • har mistet overblikket i dit hjem.
  • bliver drænet når du er hjemme.
  • har ting du ikke kan give slip på.
  • mangler systemer.
  • savner gode vaner i dit hjem.

Efter en oprydningssession

Vil du opleve at dit hjem er blevet ”befriet” for den stagnerede energi der opstår når alt står stille. Du har fået brugbare metoder så dit hjem igen bliver fyldt med den gode energi, det bliver mere overskueligt med systemer som du kan bruge, så du får fornyet energi og overblik.

Tænk hvis du ender med at finde ud af, at oprydning faktisk er en støttende proces og du får mere tid, mere energi til at tage fat på de ting, du ikke har haft overskud til?

Vores hjem afspejler det liv, vi lever

Dit hjem er din base, dit trygge sted, der hvor du, når du åbner hoveddøren, ånder lettet op og tænker:

‘Jeg er hjemme’

Men indimellem kan livet byde ind med udfordringer, og så mister vi overblikket og alle daglige rutiner er sat ud af spil. Vi får ikke ryddet op, bunkerne vokser op over alt.

Vi har alle ting vi ikke får brugt eller ikke kan give slip på, fordi der er knyttet en historie eller et minde til vores ting. Til sidst kan vi kan ikke overskue det og har brug for hjælp og det er her kommer jeg ind i billedet. Jeg hjælper dig med at finde systemer der passer til dig og din hverdag. Sammen finder vi vejen til de drømme og visioner du har for dit hjem.

Det kan være et stort energiskifte når du slipper ting og ændre ting i dit hjem. Vi har både fysisk og mentalt rod og der kan godt dukke minder op du har brug for at kigge på.

1 time

700 kr.

Vi kan både mødes online eller jeg kan komme til dig.

3 klip

1900 kr.

Vi kan både mødes online eller jeg kan komme til dig. Klippekort kan også bruges til kropsbehandlinger & coaching samtaler.

6 klip

Hele Marts måned kr. 2800,-

Normalt kr. 3600,- 

Vi kan både mødes online eller jeg kan komme til dig. Klippekort kan også bruges til kropsbehandlinger & coaching samtaler.