Lise Bjorholm

Jeg hedder Lise og bor på Østerbro sammen med min søn på 19 år. Samlet set har jeg 22 års erfaring med kroppe og sessions med klienter. Vi er for det meste oppe i vores hoveder, og ofte hverken hører eller mærker vi, hvad vores krop prøver at fortælle os når vi træder ind i vores hjem. I den travle hverdag glemmer vi helt at lytte og mærke efter, hvad vi allermest har lyst til. Selv det at trække vejret er blevet fremmed for os Under en behandling/session bruger jeg af alle de redskaber, jeg har uddannet mig i – Coaching, manuel behandling, vejledning, øvelsesinstruktion. Så vi kommer ud af vores hoved, hvor alle tankerne fylder. Jeg elsker at arbejde med mennesker og udvider hele tiden mit katalog med kurser og ny viden, som jeg kan byde ind med. Skriv til mig her hvis du vil have en uforpligtende samtale om et eller flere rum i dit hjem, en behandling eller Coaching samtale.

Oprydningsmentor

Mit nyeste område er oprydningsmentor sessioner. Der kan være områder af vores hjem og liv, vi ikke får kigget på. Det kan virke uoverskueligt. Her kan jeg hjælpe og motivere dig med at få kigget på, hvad det er der holder dig tilbage og ikke mindst finde systemer og få ryddet op. Dit hjem afspejler det liv du lever. Der er en rød tråd mellem Dit Liv, Dit hjem og Din krop. Derfor kan de sættes i gang i et forløb og kan også holdes adskilt. Coaching samtale

Coaching samtale

En samtale hvor vi kortlægger vejen, der kommer til at føre dig hen til alle dine potentialer og øger din bevidsthed. læs mere

Oprydning

Jeg hjælper dig med at finde systemer der passer til dig og din hverdag og opdage vejen til de drømme og visioner du har for dit hjem læs mere Afspænding og Access bars

Afspænding

En behandling hvor du vil opleve, at komme ud af dit hoved og ned i kroppen, og dermed opnå en øget kropsbevidsthed. læs mere